Мечти и реалност се смесват в нереален „Огледален свят" по Diema Family

Май 08, 2016 Новини

 

Една любима история на българските зрители - „Огледален свят", се завръща на екран от 15 май по Diema Family. Хитовият сериал е вълнуващ и много драматичен разказ за мечтите и копнежите на младо момиче, разкъсвано между две реалности. Красивата дъщеря на обикновения портиер в елитен квартал – Фериа, ще влезе в един фалшив свят, който сама си е изградила. Свят, където желанията и възможностите изглеждат безгранични; свят, заплетен в мрежа от благородни лъжи, в който разликата между това, което е и това, което вижда в огледалото, е от небето до земята.

Мечтите й и действителността обаче се смесват, когато я приемат в частен университет с пълна стипендия. Тя бързо става център на вниманието сред студентите в по-горните курсове на университета, сред които е и Емир - богат и красив плейбой. Фериа носи дрехите си от квартала на богатите и се опитва да изглежда заможна, но колко дълго ще успее да се преструва на някоя, която всъщност не е? И дали е готова да плати цената за тази нова реалност, която ще погълне не само нея, но и семейството й ? Гледайте в „Огледален свят”, всяка събота и неделя от 16.00 ч. по Diema Family.

Сериалът „Огледален свят” е сред десетте най-гледани турски телевизионни поредици и се превърна в истински хит в световен мащаб. Има един от най-високите телевизионни рейтинги в Турция, Румъния, България, Азербайджан, Иран, Пакистан, Афганистан и е първата турска телевизионна поредица, продадена на Индия. 

В главните роли на хитовата поредица са звездите  Хазал Кая, която се превъплъщава във Фериа, и Чаатай Улусой, който играе Емир. Актьорите са връстници и освен любовта им в сериала има още нещо, което ги свърза – и двамата са зодия Везни. Те са родени през 1990 година - тя на 1 октомври, а той на 23 септември. Хазал, която се снима от 16-годишна, влиза в „Огледален свят" с имиджа на звезда след няколко впечатляващи роли, сред които Йозге от „Ангел пазител” и Нихал от превърналия се в истинска мания сред българските зрители „Забраненият плод”. За Чаатай това е първото му участие в сериал, но след него се снима в главната роля на турския римейк на „Квартала на богатите” – „Прилив, отлив”, който му носи още по-голям успех. Макар и журналистите често да го наричат секс символ, той твърди, че двамата му герои Емир от „Огледален свят” и Яман от „Прилив, отлив", са му създали образа на доброто момче. Миналата година той бе отличен като най-добър актьор за ролята си в „Прилив, отлив" на годишните награди за музика и телевизия „Златната пеперуда". Самият Чаатай казва, че макар и да не е мечтал никога за подобна кариера, харесва много правенето на филми и се изкушава един ден да застане и зад камерата. 

Макар след „Огледален свят” пътищата на главните герои да се разделят, в Турция имената на Фериа и Емир станаха нарицателни, а популярността на изпълнителите им - Хазал Кая и Чаатай Улусой, ги превърна в истински звезди. Не пропускайте да проследите пленяващата любов между дъщерята на портиера и богатия наследник, която трябва да премине през различни перипетии и да преодолее много трудности. Не пропускайте първите два епизода на „Огледален свят”  в неделя, 15 май, от 16.00 ч. по Diema Family.

Коментари