Приказка за брака в премиерния сериал „Законите на съдбата” по Diema Family

Март 31, 2016 Новини

 

Каква е цената на семейното щастие? Отговор на този въпрос ще търси Акшара – главната героиня в премиерния хитов сериал „Законите на съдбата”, който стартира на 2 април, събота, от 18.00 ч. по Diema Family. Поредицата е сред най-гледаните сериали на субконтинента благодарение на своята пленяваща история и звездния си актьорски състав. През  2013-2014 година сериалът е втори по рейтинг и дял на зрителите в Индия, като отстъпва единствено на „Малката булка”.

„Законите на съдбата” разказва историята на 19-годишната Акшара, дългоочаквано и желано дете, отгледано като принцеса от своето любящо семейство. Животът ѝ обаче коренно се променя, когато трябва да изпълни ангажимента, поет от нейния род, и да се подчини на традицията, като встъпи в брак с младия Натик. Акшара сама ще измине дългия път от „идеалната дъщеря” до жената, която трябва да се справи с предизвикателствата на новия живот.

Сериалът печели сърцата на зрителите не само със своята история за „порастването” и сблъсъка на надеждите и желанията с реалността, но и с брилянтната игра на актрисата в главната роля – Хина Хан. Оказва се, че между Хина и нейната героиня има доста прилики. И двете са свикнали да се справят с изненадващите обрати, които им поднася животът. „Има много прилики между мен и моята героиня Акшара. И двете следваме традиционните семейни ценности и етика, но аз съм много по-твърда при взимането на решения в реалния живот, отколкото е тя на екрана”, разказва в свое интервю Хина. Според нея успехът на брака не се определя от това дали е уговорен, или е по любов.

Един от тeзи обрати в живота на Хина слага начало на нейната актьорска кариера. Както самата тя разкрива, желанието ѝ е било да стане журналист, но заради заболяване от малария пропуска този шанс. По предложение на нейни приятели се явява като на шега на кастинга за актьори за поредицата, а изпълнението ѝ е толкова убедително, че получава главната роля. Отличена е с наградата за женска роля на Индийската телевизионна академия през 2012 година, а списание Eastern Eye я включва в класацията си за най-сексапилни актриси за две поредни години – 2013 и 2014. 

Каква е истината за брака и колко дълъг може да бъде пътят към щастието? Отговорите очаквайте в премиерния хитов сериал „Законите на съдбата” от 2 април – всяка събота и неделя от 18.00 ч. по Diema Family.

 

Коментари