Зрителите очакват с нетърпение премиерата на „Войната на розите” по Diema Family

Март 10, 2016 Новини

 

„Харесвам очарователната игра на актьорите в сeриалите на Diema Family. Сюжетът им е много интригуващ”, споделиха в „На кафе” зрители, които бяха дошли на специалното събитие посветено на премиерата на хитовата поредица „Войната на розите” от 14 март в 22.30 ч. в ефира на  романтичния канал.

Посетителите споделиха, че очакват с нетърпение премиерата на „Войната на розите” и се зарадваха да научат интересни факти за звездите на сериала Дамла Сьонмез, Джанан Ергюдер и Баръш Кълъч. Поредицата впечатлява и с невероятните си костюми и сценография. Най-много тоалети - 340, са били ушити за Джанан Ергюдер, която изпълнява ролята на Гюлфем. Във всеки епизод тя е сменяла най-малко по пет тоалета.

Сериалът е сниман в Истанбул, най-вече в квартала Малтепе. За декор на снимките са послужили осем места, но любима на целия екип била вилата на Гюлфем. В действителност тази вила, която се оценява на 10 милиона долара, е на Сюрея  Ялчън, която я наследила от баща си, строителния магнат Фарук Ялчън,  починал през 2008 година. Ялчън, смятан за един от 20-те най-богати турци, е бил голям любител на природата и е създал зоологическа градина и ботанически парк, които носят неговото име. Сюрея много харесала сериала и продуцентът Фатих Аксой се опитал да я убеди да участва, дори в съвсем малка  роля, но тя не се съгласила.

Още интересни факти за звездите във „Войната на розите” и какви подаръци получиха почитателите на романтични сериали от Diema Family, гледайте във видеото.

Не пропускайте старта на премиерната за българския ефир хитова поредица „Войната на розите” от 14 март, понеделник, от 22.30 ч . по Diema Family.

Коментари