Вир и Тапася от „Моята карма” се сдобряват с танци

Август 12, 2015 Новини

Хитовият сериал „Моята карма”, чиито епизоди може да гледате и по Diema Family, спечели интереса на българските зрители с драматичната история за любовното съперничество между двете приятелки с различен произход - Ичха и Тапасия, които се борят за сърцето на богатия и краси Вир.

Ако в сериала Вир се влюбва в скромната Ичха, то отношенията между актьорите, изпълняващи техните роли, се развиват по съвсем различен начин в реалността. Нандиш Сидху, който влиза в ролята на Вир, наистина се влюбва на снимачната площадка на „Моята карма”, но негова избраница е… Рашми Десай, която изпълнява ролята на Тапася. През 2011 година Нандиш и Рашми сключват брак  и се превръщат в една от най-известните двойки в родината им. Но също като в сюжета на „Моята карма”, семейното им щастие не продължава дълго. През 2013 година двамата обявяват, че ще се разделят, за да си дадат малко почивка. Медиите прогнозират, че с брака им е свършено. Изненадващо Нандиш и Рашми се събраха отново тази година и обявиха, че ще дадат още един шанс на връзката им. Повод за тяхното решение стана участието им в индийската версия на популярното риалити шоу за танцуващи двойки подобно на Dancing Stars.

„Предизвикателствата на това шоу ни сближиха отново. Започнахме да се разбираме по-добре”, разкрива Рашми Десай в свое интервю. „Караниците са част от всяка връзка. Няма перфектен брак на света. Винаги съществуват противоречия и разногласия, важното е да се „работи” за тяхното разрешаване”, споделя актрисата.

А как ще се развие връзката на Тапася и Вир, ще разберем в следващите епизоди на премиерния сериал „Моята карма” всеки делничен ден от 19.00 ч. и по Diema Family.

Снимка: Color TV

Коментари