Порасналият Джагдиш напуска „Малката булка”?

Август 04, 2015 Новини

Актьорът Шашанк Виас, който доби световна популярност с ролята си на порасналия Джагдиш в сериала „Малката булка”, обмисля осъществяването на коренна житейска и професионална промяна. Според публикации във водещи медии от последните дни Виас е решил да напусне поредицата, която изигра ключова роля за екранната му кариера. Новината за неговото оттегляне идва, след като в началото на юли източници, близки до екипа на „Малката булка”, съобщиха, че Шашанк е поискал двумесечен отпуск.

Основната причина за напускането на сериала, според публикациите, е неговото недоволство от развитието на екранния му герой. В последните епизоди той вече играе възрастен мъж с пораснали деца. „Аз не съм актьор, който на 28 години може да играе роля на застаряващ мъж с деца тийнейджъри. Чувствам, че на тази възраст, в този ранен етап на моята кариера, трябва да опитам да изиграя и друг тип роли”, заявява Шашанк, цитиран от сайта Bollywoodlife. Близки на актьора разкриват, че той иска да се пробва в екшън жанра. Шеговити коментари на фенове на сериала във Facebook отбелязват, че реакцията на Шашанк е типична за мъж, на когото семейният живот е дошъл в повече. Все още обаче няма официално потвърждение от страна на продуцентите на „Малката булка” за оттеглянето на Шашанк от хитовия сериал, а и в медийното пространство се носят слухове, че решението му не е окончателно.

Дали Шашанк Виас наистина ще се оттегли от ролята си на Джагдиш и кой ще го смени, ще разберем скоро. Засега обаче не ни остава нищо друго освен да видим как ще се развие съдбата на неговия герой Джагдиш в следващите епизоди на хитовия сериал „Малката булка” от понеделник до петък от 20.00 ч. и по Diema Family.

Коментари