Пелин предизвиква горещи страсти не само в „Двете лица на Истанбул”

Юли 23, 2015 Новини

 

Звездата Дилара Йозтунч предизвиква страсти не само на екрана в премиерния романтичен сериал „Двете лица на Истанбул”, чиито епизоди зрителите могат да гледат от понеделник до петък от 22.30 ч. по Diema Family. В хитовата поредица Дилара влиза в негативен образ. Нейната героиня Пелин е готова на всичко в името на любовта си към Маджит, въпреки че не среща взаимност. Тя се явява една от основните пречки в отношенията между Маджит и Нериман, което е основна причина да спечели омразата на телевизионните зрители в югоизточната ни съседка.

Оказва се, че конфликтът между Маджит и Пелин не е само част от историята в сериала „Двете лица на Истанбул”, а се пренася и в реалния живот между актьорите, изпълняващи техните роли. Според публикации в турски медии между Дилара Йозтунч и Кадир Доулу съществува вражда, която е започнала по време на снимките на първия им съвместен сериал – „Малки тайни”.  Съществуват различни версии каква е причината за караницата между тях, но Кадир бил толкова разгневен, че нападнал Дилара на снимачната площадка.  Според хора от телевизионните среди впоследствие двете звезди подобрили своите отношения и не са предизвиквали проблеми по време на снимките на „Двете лица на Истанбул”.

Какви са отношенията между Дилара Йозтунч и Кадир Доулу в реалния живот, можем само да гадаем. Не пропускайте обаче да видите как ще се развият отношенията между техните герои – Маджит и Пелин, в премиерния сериал „Двете лица на Истанбул”, чиито епизоди може да гледате от понеделник до петък от 22.30 ч. по Diema Family.

Коментари