Разкрития за „лошото момче” Барун Собти от „Пътеки към щастието”

Април 09, 2015 Новини

 

Кой всъщност е по-коравосърдечен – актьорът Барун Собти или неговият екранен персонаж Арнав? Този въпрос не спира да вълнува феновете на премиерния хитов сериал „Пътеки към щастието”, който ще се излъчва от 11 април, всяка събота и неделя, от 18.00 ч. по Diema Family.
 
Арнав е арогантен и себичен, но въпреки това достатъчно чаровен, за да завърти главата на всяка жена, която пожелае. За много от почитателите на сериала „Пътеки към щастието” е трудно да направят разлика между главния герой Арнав и звездата Барун Собти, която изпълнява ролята му. На пръв поглед разлика в стила на двамата наистина не съществува. Определян като един от най-сексапилните мъже в Азия, Барун Собти подобно на Арнав е страстен почитател на спортните коли и изключително много се грижи за своя външен вид. В едно свое интервю актьорът признава, че най-трудното му изпълнение в „Пътеки към щастието” е било, когато режисьорът поискал да се разплаче в кадър, а той се опасявал, че няма да се справи, тъй като му е “непривично да рони сълзи”. След такова изявление логично идва въпросът кой всъщност е по-коравосърдечен - Барун или неговият екранен персонаж?
 
Някои по-неизвестни факти от личния живот на звездата обаче разкриват друга страна от неговата душевност. Ако главният герой в „Пътеки към щастието” не вярва в любовта и се отнася зле към жените, то Барун се оказва далеч по-романтичен. Актьорът е щастливо женен за своята първа ученическа любов – Пашмин Манчанда. Тяхната връзка устоява и на изкушенията на славата, което е нещо рядко срещано сред елита на Боливуд. Двамата не афишират публично своите отношения, а на сватбата им присъстват само техните семейства и най-близки приятели. Макар някои от колегите му да го обвиняват в суетност заради грижите, които полага за своето тяло, той споделя, че мечтата му е да качи килограми, защото се намира за прекалено слаб. Барун признава, че по-важен за него е здравословният начин на живот, но не е обсебен от външния си вид и не това за него е цел номер едно.
 
Дали обаче неговият герой Арнав също ще преодолее своята себичност и ще успее ли да открие истинската любов, ще разберем в премиерния сериал „Пътеки към щастието” от 11 април, всяка събота и неделя, от 18.00 ч. по Diema Family.

 

Коментари