Авика Гор: Ананди и Роли ме научиха да преследвам мечтите си

Март 24, 2015 Новини

Образованието е изключително важно за индийската кинозвезда Авика Гор. Затова въпреки огромния си успех тя продължава своето обучение. Авика разкрива, че все още не се смята за успяла актриса. Кои актьори вдъхновяват Авика Гор? Какво е научила от своите героини? Какви са измеренията на успеха? Кинозвездата разкрива всичко това във втората част от отговорите на въпросите от българските ѝ фенове. Ако сте пропуснали да прочетете първата част на интервюто на българските почитатели с актрисата, може да го направите тук.

Кой е любимият ти актьор/актриса?

Харесвам Хритик Рошан, Шахид Капур, Шах Рух Хан, Амитаб Бачан и Абишек Бачан. Иска ми се да попитам Амир Хан откъде е наследил целия този талант. Някой ден искам да съм перфектна във всичко - точно като него.

Кое е любимото ти хоби?

Любимото ми хоби беше, е и винаги ще бъде... да съм актриса! В това съм най-добра. Винаги съм била страшно благодарна, че мога да играя - нещо, което обичам да правя от все сърце.

Наистина ли децата в Индия се женят толкова малки? Съществуват ли още уредените бракове и до каква степен филмите наистина отразяват живота там?

Индия като цяло вече е много далеч от ситуации като сватби между деца и уредени бракове. Но има някои части от страната, където това все още се случва. Нашата филмова индустрия е смесица от кино и забавление. Има режисьори, които вярват в реалистичното кино. Но повечето филми са изцяло за забавление и нашата аудитория очаква от нас именно това. Да я забавляваме!

Какво научи от своите героини?

Моите героини, Ананди и Роли, ми дадоха някои много ценни уроци за живота. Да уважавам хората, да бъда търпелива, пряма и винаги да следвам пътя на истината. Но най-големият ми урок е да преследвам мечтите си, независимо от всичко. Ако наистина искаш нещо, един ден ще го заслужиш и ще го постигнеш.

Какво е усещането да си толкова успешна актриса на толкова ранна възраст?

Като сбъдната мечта. Когато започнах да играя в „Малката булка” нямах ни най-малка представа, че ролята на Ананди ще бъде крайъгълен камък в кариера ми. Това е завладяващо чувство. Днес, когато погледна назад, имам чувството, че това е съдба. Имам още много неща да уча и постигам в живота си. Затова все още не се смятам за успяла, но съм решена да постигна мечтите си. Денят, в който това се случи, ще мога да се нарека успяла.

Ще продължиш ли с опитите си като сценарист и човек зад кадър?

Обичам да пиша. Много искам да пробвам уменията си в тази област. Кой знае - може би това ще се окаже още един крайъгълен камък в живота ми. Човек винаги трябва да има големи мечти - нали така?

Как съчетаваш отговорностите си като актриса със задълженията си в училище?

В началото беше трудно, но бях решена да се справя. Понякога си уча уроците и на снимачната площадка. Обожавам да играя, но образованието също е важна част от живота. Не искам да изоставам в учението заради професионалните си задължения. Нужни са малко повече усилия. Но мисля, че се справям с всичко добре.

Ако не сте успели да прочетете първата част на интервюто на българските почитатели с актрисата, може да го направите тук. Не пропускайте да се насладите на актьорската игра на Авика Гор в премиерния сериал „Ритъмът на мечтите” от понеделник до петък в 21.30 ч. по Diema Family

Коментари