Авика Гор: Ако бях приказна героиня, щях да съм Пепеляшка

Март 18, 2015 Новини

След 45 дни изтощителни снимки на новия ѝ филм в Сингапур индийската кинозвезда Авика Гор се прибра у дома и първото нещо, което направи, бе да отговори на въпросите на българските си почитатели. Авика споделя, че е изненадана и трогната от вниманието и известността, на които се радва в България, а едва ли има по-голям подарък за една актриса, особено след дълго отсъствие от родната ѝ страна, от любовта и признанието на публиката. Тъй като въпросите на зрителите към звездата бяха много бройни, ще публикуваме отговорите ѝ в три части на сайтовете на Нова телевизия и Diema Family. В първата част Авика Гор разкрива как е започнала актьорската ѝ кариера, своята рецепта за успех и приказката, в която би живяла. Всъщност живота на Авика сам по себе си представлява една приказка. Вероятно не е случайно, че любимата ѝ приказна героиня е Пепеляшка, защото тя е едно скромно момиче, което е осъществило своята мечта с много труд,  постоянство и малко късмет.

Би ли посетила България?

Разбира се - много бих се радвала. Удивително е, че „Малката булка” се радва на такава популярност във вашата страна. Би било страхотно да се срещна и да поговоря с почитателите си.

Как те избраха точно за ролята на Ананди в „Малката булка”? Кое твое качество ги впечатли?

Явих се на прослушване за ролята и за мой късмет ме избраха. Явно съм показала, че притежавам всички черти, нужни за образа на Ананди. За мое щастие!

На коя от героините си приличаш повече - на Ананди или на Роли?

Мисля си, че приличам и на двете. Когато бях по-малко се оприличавах с Ананди; а сега ми се струва, че Роли е по-близо до мен.

Ако животът ти бе приказка, как би започнала тя и какво би било нейното заглавие?

Много ми се иска да имам свой дворец, както и живи плюшени играчки. Бих им говорила с часове, а те щяха да ми отговарят. Имам огромна колекция от плюшени играчки, с които си общувам, когато имам нужда да се разтоваря от стреса. Така че дворец, в който да живея заедно с играчките си, би бил страхотна приказка за мен. Бих я нарекла „Приказната страна на Авика”.

Кой герой - приказен или анимационен, би искала да бъдеш?

Бих се чувствала страхотно като Пепеляшка. Запленена съм от нейните обувки. А да не забравяме, че ще получа и очарователен принц.

Ако Авика не беше станала това, което е в момента, тя щеше да бъде...?

Щях да стана танцьорка или хореограф. Или може би фотограф!

Какво би казала на хората, които нямат смелостта да преследват и сбъдват мечтите си?

Бих им казала само едно нещо, което осъзнах наскоро. Животът е само един! Винаги правете онова, което искате и онова, което ви прави щастливи. Просто вярвайте в това и винаги опитвайте да направите нещо още по-добро. Приемете живота като ежедневно предизвикателство. Не спирайте да се учите от опита и преживяванията си и да се усъвършенствате.

Искате ли и вие като Авика Гор да разберете какъв е животът на една съвременна пепеляшка? Ако сте на възраст между 22 и 35 години и мечтаете да напуснете малкия град, можете да се включите в кастинг за изцяло ново предаване в ефира на Нова телевизия. Напълно нов проект търси млади жени, които искат да опитат от живота на богатите и известните. Кандидатствайте за участие на адрес http://novatv.bg/reality.

Не пропускайте да се насладите на актьорската игра на Авика Гор в премиерния сериал „Ритъмът на мечтите” от понеделник до петък в 21.30 ч. по Diema Family

Коментари