Звездата Авика Гор отказва да облича рокли над коляното

Януари 26, 2015 Новини

„Дори баба и дядо понякога не ме различават от героините ми. Наскоро в „Ритъмът на мечтите” моята героиня Роли се нарани и те пристигнаха да ме видят, за да се уверят, че съм добре”, споделя в интервю кинозвездата Авика Гор. Тя е толкова добра в своите превъплъщения като Ананди и Роли, че милионите й почитатели често забравят, че зад тях стои реална личност, чийто живот е различен от ролите на екрана.

Ако героините й често влизат в противоречие с по-възрастните членове на своите семейства, то в блога си и социалните мрежи Авика Гор призовава своите връстници да слушат и уважават възрастните, защото знаят кое е най-добро за децата. Нейният призив не е учудващ – Авика е имала късмета да бъде отгледана от любящи родители. Баща й Самит Гор е инвестиционен и застрахователен агент, а майка й Четна Гор е домакиня. Макар да не са богати, двамата родители успяват не само да осигурят добър стандарт, но и да я научат кои са важните неща в живота. Когато Авика получава предложение да изиграе ролята на Ананди, родителите са разтревожени, че актьорската й кариера ще попречи на учението. Въпреки това Самир и Четна подкрепят дъщеря си в избрания от нея път, а тя от своя страна доказва, че опасенията им са били напразни. Всяка свободна минута на снимачната площадка Авика отделя за своите домашни задачи. „Ако можех, щях да уча по 10 часа на ден. Искам постоянно да научавам нови неща”, споделя тя.

Тази година Авика е положила своите изпити и смята да продължи да следва в колеж по масови комуникации или кино. Освен това е започнала да ходи и на уроци по китара и солфеж. Авика Гор наистина знае какво иска и как да го постигне. Малката актриса си е извоювала име на непреклонна дама в света на киноиндустрията заради твърдите условия, които поставя при подписване на договори. Сред категоричните й изисквания са никога да не облича рокля, чиято дължина е над коленете, както и да не участва в интимни сцени, преди да навърши 22 години.

Въпреки преждевременната слава, която бързо я кара да порасне, дълбоко в себе си Авика си остава малко момиче. Признава, че обича да танцува, да си играе с братовчедите си и да разхожда своя домашен любимец – чихуахуа на име Ширу. Съжалява, че заради снимките й липсва свободно време, за да се вижда с приятели и близки, но също така осъзнава, че това е цената, която трябва да плати, за да осъществи своите цели.

Гледайте Авика Гор в премиерния сериал „Ритъмът на мечтите” от 9 февруари - всеки делничен ден от 21.30 ч. по Diema Family.

Коментари