Освалдо Риос и Уилям Леви – звездите в премиерния сериал „Триумф на любовта”

Декември 10, 2014 Новини

Двама от най-горещите латиноамерикански актьори – Освалдо Риос и Уилям Леви, превземат ефира на Diema Family с премиерата на новия сериал „Триумф на любовта”. От 16 декември, всеки делничен ден от 14.00 ч., зрителите ще могат да проследят трудния път към любовта, който изминават звездите в сериала.

Освалдо Риос е сред най-обичаните латиноамерикански звезди, който печели милиони женски сърца с главната си роля в „Касандра”, добил голяма популярност и у нас. След невероятния успех на венецуелския сериал, Освалдо Риос се радва на множество участия в хитови продукции, като последната от тях е именно „Триумф на любовта”.

Силното мъжко присъствие в сериала подчертава и сексапилният Уилям Леви, когото зрителите на Diema Family познават от сериала „Бурята”. Кубинският актьор и модел привлича медийното внимание, след като получава покана от певицата Дженифър Лопес да участва във видеоклипа към песента й I'm Into You. Любопитното е, че заради горещите сцени в клипа медиите дори им приписват любовна афера. Въпреки това обаче Уилям е щастливo женен за актрисата Елисабет Гутиерес, с която имат две деца. В „Триумф на любовта” зрителите ще видят Освалдо Риос и Уилям Леви в ролята на баща и син, въвлечени в сложни семейни обрати, когато истината и любовта често отстъпват пред болката и обидата.

Сериалът започва с опустошителната любов между Хуан (Диего Оливера) и Виктория (Виктория Руфо). Тя е млада прислужница, влюбена в сина на своите господари, от когото ражда дете. Новината предизвиква яростта на властната майка Бернарда, която изгонва Виктория от къщата си, а впоследствие я разделя с малката й дъщеря. Години по-късно Виктория вече е успешна дизайнерка, омъжена e за Освалдо (Освалдо Риос) и е осиновила неговите две деца - Максимилиано (Уилям Леви) и Фернанда (Ливия Брито). Един ден в нейната модна компания започва работа красиво момиче, което всъщност е изгубената й дъщеря.

Премиерният сериал „Триумф на любовта” и историята за трудния път към любовта е поредното доказателство, че героите на Diema Family никога не се уморяват да търсят любовта. В името на любовта – това е и посланието, което отправя романтичният канала в своята най-нова рекламна кампания.

Именно най-великото човешко чувство е вдъхновението на всички герои във филмите и поредиците в ефира на медията. Ежедневно Diema Family разказва за пътя, който извървяват хората в търсене на любимия човек – често изпълнен с препятствия и трудности, но винаги вдъхновен и осмислен от силата на любовта. Селекцията от вълнуващи заглавия – романтични немски продукции, хитовата поредица на Розамунде Пилхнер, разнообразни латиноамерикански саги и хитови индийски и турски сериали, превръща Diema Family в най-романтичното място за зрителите.

Коментари