В името на любовта с Diema Family

Януари 05, 2015 Новини

В името на любовта – това е посланието, което отправя Diema Family към своите зрители в най-новата рекламна кампания на романтичния канал.

Именно най-великото човешко чувство е вдъхновението на всички герои във филмите и поредиците в ефира на медията. Ежедневно Diema Family разказва за пътя, който извървяват хората в търсене на любимия човек – често изпълнен с препятствия и трудности, но винаги вдъхновен и осмислен от силата на любовта. Селекцията от вълнуващи заглавия – романтични немски продукции, хитовата поредица на Розамунде Пилхнер, разнообразни латиноамерикански саги и хитови индийски и турски сериали, превръща Diema Family в най-романтичното място за зрителите. Прегръдката на любимия човек, трепета от  първата целувка, безценните мигове с любимите хора, дори ревността, породена от любов – героите на Diema Family са готови на всичко в името на любовта. И не спират да го доказват всеки ден.

Какво е за вас любовта и на какво сте способни вие в името на любимия човек? Тези въпроси Diema Family отправя и към всички свои зрители. На официалната Facebook страница на канала те могат да разкажат своята любовна история и да споделят най-вдъхновяващото, щуро и незабравимо нещо, което са правили за любимия човек. Всяка седмица най-вълнуващите и интересни истории ще намират своето място на уебсайта на канала.

Коментари